Yhteystiedot

Kurun Lehden toimitus on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa osoitteessa Kauppatie 16 A 2, 34300 KURU.

Lehden tekijät:

Päätoimittaja Karoliina Laikio, lomalla 23.12.22–8.1.23

puh. 040 127 9763

toimitus@kurunlehti.fi

Lehden tekemiseen osallistuu myös avustajia. Heidän yhteystietonsa saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä suoraan toimitukseen. Kaikki juttuvinkit pyydetään osoittamaan ensisijaisesti toimitukseen (toimitus@kurunlehti.fi tai 040 127 9763), josta jutut jaetaan avustajille.

Tavoitat toimituksen parhaiten sähköpostitse toimitus@kurunlehti.fi. Sovi tarvittaessa tapaaminen toimituksen tiloihin etukäteen.

Asiakaspalvelu ja ilmoitusmyynti sekä ilmoitusvalmistus

Asiakaspalvelupiste avoinna ma-ti klo 10-12.  

Media-assistentti Tiina Kalliojärvi-Tienari, lomalla 23.12.22–8.1.23

puh. 044 343 0031

ilmoitukset@kurunlehti.fi

Laskutus ja maksaminen

Kurun Lehden laskutus kulkee Kurun Profitiimi Oy:n kautta. Lähtökohtaisesti yhteys laskutusasioissakin Kurun Lehden asiakaspalvelun kautta. Tilaukset ja niiden perumiset, ilmoitustilaukset, reklamaatiot ja palautteet Kurun Lehden asiakaspalveluun 044 343 0031 tai sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi.

Laskuttajaltamme saadun tiedon mukaan joulukuun K12-ryhmän tilauslaskut ovat lähteneet asiakkaillemme tuplana, ensin 1. marraskuuta ja nyt uudelleen 1. joulukuuta. Kyseessä on Kurun Lehden toimituksesta riippumaton ohjelmistovirhe, ja ylimääräisen laskun voi repiä. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Samaan aikaan on postitettu myös tammikuun tilauslaskuja, jotka ovat aiheellisia. Tarkista siis ennen laskun hävittämistä, että kyse on varmasti virheellisestä tuplalaskusta.

Nykyisen verkkolaskuvälittäjämme Maventan kautta ei ole tällä hetkellä mahdollista lähettää verkkolaskuja yksityishenkilöille.

Voit maksaa Kurun Lehdestä (tilaus tai ilmoitus) saamasi laskun sekä käteisellä että kortilla toimituksessa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Lähin käteisnostoautomaatti sijaitsee tien toisella puolella, pankin konttorin sisäpihalla.