Joulukalenteri

Kurun Lehden joulukalenteri on nyt avoinna. Pääset sinne helpoiten klikkaamalla tästä!

Kurun Lehden toivotussa ja tykätyssä joulukalenterissa paikalliset yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt ovat olleet jo usean vuoden ajan tuottamassa hyvää joulumieltä. Jokaista päivää aina jouluun saakka vastaa yksi luukku, josta paljastuva palkinto arvotaan kalenteriin osallistuvan yleisön kesken, jos toisin ei mainita. Tänä vuonna jokaiselle päivälle ei paljastu yksittäistä palkintoa, vaan luukussa voi odottaa jokin muu yllätys.

Osallistuminen kalenteriin on maksutonta. Suurin osa palkinnoista arvotaan Facebookissa kalenteriluukusta tykkääjien ja kommentoijien perusteella, mutta osa luukuista on sellaisia, joihin osallistuminen ei vaadi sosiaalisen median profiilia. Aikaa osallistumiseen on se päivä, jolloin luukku aukeaa. Voittajan nimi julkaistaan luukusta seuraavana päivänä muun muassa kyseisen luukun kommenttikentässä, Kurun Lehden kotisivuilla osastolla Joulukalenteri ja kootusti paperilehdessä.

Lahjoituksen tekevä taho, yhdistys tai yritys, on voinut itse valita, toimittaako se palkinnon itse voittajalle vai tuoko sen Kurun Lehden toimitukseen noudettavaksi. Kurun Lehden toimitukseen toimitettuja palkintoja pidetään varattuina voittajille tammikuun loppuun saakka.

Kurun Lehden joulukalenteri on nyt avoinna. Jokaisena päivänä aattoon saakka luukusta paljastuu jotain jouluista – mietelmistä arvontapalkintoihin.